D e   a p p a r t e m e n t e n

 A0    begane grond

 (zie fotoalbum) is geschikt voor 2 tot 4 personen. Er is een grote woonkamer met open keuken ( met vaatwasser en oven) een de badkamer met douchecabine/wastafel/wc en een slaapkamer met een tweepersoons bed. In de woonkamer staat  een  bank uitklapbaar tot tweepersoons bed. Via openslaande deuren komt men op een overdekt ,gemeubileerd terras (ruim 16m2) met zeezicht. Terrasdeuren en luiken zijn dit jaar vernieuwd.

Dit appartement  heeft plafondventilatoren in de woon/en slaapkamer.            

 A1    1ste etage

(foto links) is geschikt voor 4 personen. Naast de woonkamer met keuken en de badkamer met douchecabine/wastafel/wc zijn er 2 slaapkamers aanwezig : één  slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Er zijn twee openslaande deuren vanuit de woonkamer/keuken en slaapkamer naar een breed L-terras ong.20m2 met zeezicht over de gehele lengte .De bougonville boom biedt  u aan het zijterras  een aangename schaduwplek.Het terras is voorzien van tuinmeubels en parasols.

Terrasdeuren en luiken zijn dit jaar vernieuwd.          

 Dit appartement heeft een airco.

 

A2    2de etage

(foto links) is ingericht voor 3 personen. Het bestaat uit een grote slaapkamer met één tweepersoons bed en een éénpersoonsbed. Met een openslaande hordeur komt u in de woonkamer met open keuken. Er is een badkamer met douchecabine/wc/wastafel aanwezig. De woonkamer/keuken heeft aan twee zijden schuifpuien met 180 graden panorama over zee/eilanden. Op het terras van ong.15m2 is meubilair aanwezig met een parasol.

Dit appartement heeft een airco.

                            * * *

Ieder appartement beschikt over een SAT/TV en WiFi

De appartementen zijn zowel binnen als buiten volledig ingericht voor een aangenaam verblijf.

Kinderbed/stoel etc. zo nodig beschikbaar.